Salgsbetingelser

Vilkår og Betingelser

1. Avtalen

Avtalen mellom kjøper og selger består av opplysningene selgeren gir om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken. Avtalen er bindende for begge parter når kjøperens bestilling er mottatt av selgeren. Når bestilling er mottatt bekreftes denne gjennom en ordrebekreftelse (automatisk generert). Dersom leveringstid endres, vil kunden bli varslet. For å handle hos oss må du være over 18 år.
 
2. Pris
Priser er inklusive mva. Frakt/porto kommer i tillegg.
 
3. Betaling
Betaling skjer via faktura med 15 dagers betalingsbetingelser.
 
4. Levering
Varer som er på lager leveres normalt innen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt din bestilling. I de tilfeller varer må bestilles fra leverandør kan leveringstiden være noe lenger. Dette blir da meddelt til kunden. Pakken levers av Posten.
 
5. Undersøkelse av varen
Når kjøperen mottar varen, anbefales det at han eller hun i rimelig utstrekning undersøker om den er i samsvar med bestillingen, om den har blitt skadet under transporten eller om den ellers har mangler. Hvis varen ikke samsvarer med bestillingen eller har mangler, er vi takknemlig om du meddeler dette til oss eller postkontoret snarest.
 
6. Reklamasjon
Om du vil reklamere for et skadet eller feilaktig produkt, må du ta kontakt med oss via e-mail eller telefon. Spar alltid emballasje, originalkartong og betalingsbekreftelse.
 
Vår kontaktinformasjon:
 
ICC NORGE
Postboks 2626 Solli
Henrik Ibsensgate 100
0203 Oslo
Tel. +47 22561688
Fax. +47 22555711
E-mail: post@iccnorge.no