FRAUD in International Trade

CCS fraud
   
     
     
     
I 2017 vil vi, som en del av vårt arbeid med å skape en enklere og tryggere internasjonal handel, etablere flere seminarer som skal bidra til å øke kunnskapen og kompetansen innenfor ulike områder i internasjonal handel.
«Fraud in International Trade» blir det første seminaret som berører de områdene som ICC og ICC Commercial Crime Services jobber og har fokus på.

  

I tillegg til den kunnskapen og kompetansen som ICC og våre medlemmer besitter, vil vi invitere ulike eksperter på de ulike områdene til å bidra.

Målet er å øke kompetansen om internasjonal svindel, samt bidra til å gjøre internasjonal handel tryggere og enklere for næringslivet i Norge.

International Chamber of Commerce (ICC) etablerte for mer enn 30 år siden "Commercial Crime Services (CCS)" hvis formål er å bekjempe alle former for økonomisk kriminalitet for sine medlemmer.

 

"Over two decades, CCS has saved its members billions of dollars by alerting them to the threats and highlighting preventative measures they can take to protect themselves. It has also succeeded in getting fraudsters prosecuted and helped members recover many millions of dollars". 

 

Captain P. Mukundan er leder for denne organisajonen som har med seg advokater, tidligere politifolk, sjøkapteiner, bransjer som forsikring og bank o.a.

CCS holder til i London, men arbeider for medlemmer og andre klienter over hele verden. Captain Mukundan har lang erfaring i arbeidet med å forebygge slik kriminalitet og han reiser rundt i hele verden og holder foredrag, og er en av de beste på sitt område.

MUKUNDAN KOMMER TIL OSLO 7. MARS 2017

STED: Advokatfirmaet Selmer DA, Tjuvholmen allé 1, Oslo

Gå inn på "kurs" til venstre på siden og se detaljert program, og meld deg på snarest mulig!

CCS also operates FraudNet, a unique global network of law firms which specialise in tackling business crime.