ICC Guide to Incoterms® 2010 - KAMPANJE

Guide to Inco 2010 lite bilde_CatalogImage
Nøkkelen til å jobbe effektivt med Incoterms® 2010, skrevet av Ekspert Professor Jan Ramberg. Guiden gir råd om hvorledes Incoterms® reglene skal brukes, og kommentarer til hver enkelt forpliktelse til selger og kjøper. Strukturert håndbok og standard støtteverktøy for alle brukere av Incoterms® 2010.

ICC Guide to Incoterms® 2010 er en strukturert håndbok og standard støtteverktøy for alle brukere av Incoterms® og letter forståelsen og anvendelsen av disse globalt brukte handelsbetingelser.

ICC Guide to Incoterms® 2010 gir svar på de viktigste og mest tilbakevendende spørsmål, dvs.:

  • Hvilken Incoterms® regel bør jeg velge?    
  • Hva er de viktigste endringene i denne revisjonen?
  • Hvordan fungerer disse reglene sammen med andre kontrakter?
  • Hva er selgers oppgave og hva er kjøpers kostnader?

Tips, triks og historie

Denne uvurderlige Guide forklarer hvordan ICCs berømte handelsregler gjelder i den daglige praksis, og viser konsekvenser som følge av valget av de ulike betingelsene. Den tar også for seg utviklingen av Incoterms® reglene siden 1936 og illustrerer endringer og modifikasjoner av denne nye revisjonen. Detaljerte kommentarer er ledsaget av farger og grafikk og en brukervennlig presentasjon for en dypere forståelse.

Dette er en uvurderlig følgesvenn til regelboken, og ICC Guide to Incoterms® 2010 vil hjelpe deg å få mest mulig ut av Incoterms® 2010.

Send mail til post@iccnorge.no  i dag og bestill Guiden, eller bestill fra vår Bokhandel!

Veil pris kr. 840.-   NÅ KAMPANJEPRIS KR. 400.-

Gå også inn i "Bokhandel" og finn oversikt over alle våre publikasjoner og kontrakter. Dette er hjelpemidler som brukes world-wide for å gjøre hverdagen enklere for alle.